Sider

mandag 14. november 2016

NESTE KAPITTEL

Noen ganger i livet kommer man til et punkt hvor man tenker at nå, akkurat nå, skal vi gjøre de endringene vi alltid har snakket-, og drømt om. Mange ganger blir det med prat og noen ganger så gjør man det faktisk, vi har kommet dit nå, at vi gjør det faktisk,, og vi gleder oss helt fantastisk!!
VI er et par midt i livet, en hund, Nala, og to barn som ikke kan kalles barn lenger og som er mer eller mindre på vei ut.
VI har bodd på indre Østlandet i mange år, våre barn har vokst opp i en stor enebolig med en stor tomt, hvor det har vært plass til bursdag og juleselskaper. Det har vært en nydelig tid!

VI har brukt lang tid på å bestemme oss, men nå er beslutningen tatt, vi har kjøpt tomt og vi skal bygge oss et helt nytt hjem.

Denne bloggen vil derfor i det meste ta for seg alle beslutningene som skal tas rundt det å bygge et hus, - eller et hjem som det faktisk skal bli, - og dermed blir beslutningene enda vanskeligere.


Vi kommer ikke riktig så nær sjøen, men nesten, og dette er en av grunnene til at vi gleder oss så utrolig til å komme i gang!

Hilde

2 kommentarer:

Line sa...

Så spennende, både med nye blogg og ikke minst husprosjektet :)

Hilde sa...

takk:-)vi gleder oss!