Sider

tirsdag 15. november 2016

VÅRT DRØMMEHUS,,

Vi har gått noen runder med oss selv, hva er våre behov? Barna flytter ut, kan vi da bygge et hus kun for oss to? - og svaret er et stort NEI, vi vil jo ha besøk, og ikke bare av barna, men også av øvrig familie, ikke samtidig selvsagt, men dog..

Hva vi har lært? - vi må kjenne bestemmelsene i tomteområdet når vi velger hus
Tomten vi har er regulert slik at man kan ikke bygge så høyt man vil, samtidig som det alltid finnes en maksimal utnyttelsesgrad, Dvs at du kan kun bygge innenfor en viss %, for vår del 25%, av den totale tomtestørrelsen. Dette inkluderer hus, garasje/bod og biloppstillingsplass.

Så vil vi jo ha det lettvint og praktisk, selv om vi ikke har små barn lenger er det utrolig kjekt med vaskerom i nærheten av inngangen. Men det viktigste er likevel at det skal være et hus som er godt å komme hjem til. Det skal ha flyt, og gi ro, slik at skuldrene detter på plass av seg selv.

Vårt drømmehus, har vi konkludert med etter hvert, er en tilpasset "Viggen"  fra svenske Fiskarhedenvillan dette er en 1 1/2 etasje som derfor ikke er så høy, den ser for oss, helt nydelig ut, og vi er utrolig spente på om den holder hva den lover visuelt.


HildeIngen kommentarer: